Events

22 augustus 2020

ZIN om weer te dansen! Als de weersomstandigheden het toelaten gaan we zaterdag 22 augustus voor de tweede keer dansen in de buitenlucht. Op blote voeten in het gras, in het zand, of als je wilt in het water! Buiten-samen-alleen dansen onder het hemelgewelf en midden in het Friesche landschap…

Dansen in de natuur doen we met respect voor de natuur en omwonenden. Na het succes van de vorige keer hebben we ook voor deze avond een Silent Disco tot onze beschikking. Jij en alle dansers dragen een draadloze koptelefoon waaruit een heerlijke nieuwe set klinkt van onze DJ Martin K!

Locatie: Zwemvijver de Swanneblom +/- 12 km vanaf Leeuwarden (Nabij theetuin Slappeterp)
Beschikbare Tickets: 60 stuks, alleen online verkrijgbaar vanaf zondagavond 16 augustus 20:00 onderaan deze pagina. Bij slecht weer gaan we met de eerste 30 mensen die een ticket kochten binnen dansen.
Ticketprijs: € 20,- 
Route & Parking zie https://www.swanneblom.com/pagina/10/route.html

Neem mee:

  • Je zwemkleding en handdoek! We dansen bij een heerlijke zwemvijver!
  • Je eigen drinkfles, er is een watertap nabij de vijver.

19:00 – Aankomst bij de Swanneblom
19:30 – 20.00u Openingsceremonie
20:00 – 22.00u DANS DE WERELD UIT met DJ Martin K
22:00 – 22.30u Sluitingsceremonie met ongesneden fruit

Details

We ontkomen er niet aan: er zijn een paar maatregelen vanuit de overheid die we hebben te respecteren in dit samenzijn. We schenken geen thee, dus neem je eigen drinkfles mee (Er is een watertap bij de vijver). We zorgen we voor een lekker stuk fruit na het dansen.

Om rekening mee te houden:

  • Als je verkouden bent, blijf je thuis
  • Er is plek voor maximaal 60 dansliefhebbers in de open lucht.
  • We respecteren voor, tijdens en na het dansen de 1,5 meter maatregel (en we dansen ons gevoel daarover er lekker uit!)
  • Bij het toilet zetten we doekjes en desinfecteerspulletjes neer

Erbij zijn?

Zondagavond om 20:00u openen we de ticketshop op deze pagina. Je kunt dan online jouw dansticket bestellen. Wil je zeker zijn van een kaartje, wees er dan snel bij. De vorige editie was heel snel uitverkocht!  

Tot slot

Mocht het wegens weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan krijg je bericht van ons met een alternatief plan!

De kaartverkoop is geopend