Evenementen

19 juni 2021

In de afgelopen weken begon de wereld weer een beetje nieuwe adem te halen. En wij ook. Al hebben de kat eerst even rustig uit de boom gekeken. En op mooi weer gewacht. Wel, de kat lijkt uit de boom en het weer ziet er prachtig uit. En daarmee is het de hoogste tijd om na negen maanden weer te gaan dansen! 

Op zaterdag 19 juni zijn we weer welkom bij De Swanneblom, nabij Slappeterp! Op deze magsiche plek hebben we vorig jaar vier keer in én met de elementen gedanst! En we hebben er ontzettend veel zin in om jullie weer te ontmoeten! 

Te ontmoeten op blote voeten in het gras, in het zand, of als je wilt in het water! Buiten-samen-alleen dansen onder het hemelgewelf en midden in het Friesche landschap…

Dansen in de natuur doen we met respect voor de natuur en omwonenden. Na het succes van de vorig jaar hebben we ook voor deze avond een Silent Disco tot onze beschikking. Jij en alle dansers dragen een draadloze koptelefoon waaruit een heerlijke nieuwe set klinkt van onze DJ Martin K!

Locatie: Zwemvijver de Swanneblom +/- 12 km vanaf Leeuwarden (Nabij theetuin Slappeterp) 

Ticketprijs: vanaf € 15,- 
Route & Parking zie https://www.swanneblom.com/pagina/10/route.html

Neem mee:

  • Je zwemkleding en handdoek! We dansen bij een heerlijke zwemvijver!
  • Je eigen drinkfles, er is een watertap nabij de vijver.

19:00 – Aankomst bij de Swanneblom
19:30 – 20.00u Openingsceremonie
20:00 – 22.00u DANS DE WERELD UIT met DJ Martin K
22:00 – 22.30u Sluitingsceremonie met ongesneden fruit

Details

  • We houden ons bij het organiseren van deze dans aan de huidige maatregelen van de overheid.
  • We schenken geen thee, dus neem je eigen drinkfles mee (Er is een watertap bij de vijver).
  • We zorgen voor een lekker stuk fruit na het dansen.

Erbij zijn?

We bieden twee soorten tickets aan. Het Standard Ticket en het Support Ticket. Het verschil in zit alleen in de prijs, met het Support Ticket steun je de organisatie, zodat we kunnen investeren in nieuwe events, locaties en apparatuur.